NY BOK: RYDDEYOGA 
systemet som hjelper deg å rydde på inn-og utsiden så du kan bli fri og leve et liv med flyt 
Tilbud: bestill boken NÅ og få LYDBOKEN verdi 369,- helt uten kostnader 
Denne boken handler ikke om å skape det perfekte hjemmet...

Den gir deg oppskriften på det du fyller hjemmet og livet med som holder deg tilbake fra din sanne natur, det unike mennesket du er. Rot er ikke bare dine ting, rot er det som står mellom deg og det livet du drømmer om. 

Det er alle dine små og store valg som har gjort at du har fått det rotete og overfylt. Ønsker du å skape noe nytt, må du velge annerledes.

Høres det vanskelig ut? Ingen grunn til panikk! Jeg har gått opp veien for deg og har satt i system alt du trenger å lære. Husk at den lengste reisen begynner med ett enkelt steg. 

KJØP BOKEN NÅ OG BETAL KUN KR. 389,- inkl. frakt
få med lydboken - verdi kr. 369,- helt uten kostnader 

Jeg er Nina Wolther feng shui-ekspert og ryddeguru. Etter å ha jobbet i hundrevis av hjem i USA, Europa og Asia ser jeg at mange av de samme problemene går igjen. Vi har for mange ting. Det er nok. Problemet er ikke at vi mangler noe. Det er så mye ting – fysiske ting i livet og ting på – to do lista at vi får ingen flyt.   Mitt motto er: Vi trenger ikke flere ting for å bli lykkelige, vi trenger færre.

Min utdannelse har jeg fra de beste feng shui-mestrene i verden, og jeg har reist Asia rundt for å studere energi. Feng shui i den ytre verden, yoga og mindfulness i den indre verden. Det hjelper ikke hva vi prøver å tilføre i livet, hvis det ikke er plass til det. Start å kvitte deg med det du ikke trenger, så kan du fylle på med noe annet. Denne boken gir deg hemmelighetene til et enklere liv med mer av det du elsker, og mindre av det du ikke liker, så du kan leve et liv med flyt. 

Ryddeyoga er magisk

Den går dypere enn det synlige rotet vi omgir oss med. Den gir deg nøkkelen til en forståelse av deg selv og hjemmet ditt.

​​​​​​​Nå forstår jeg hvordan hjemmet mitt og ryddighet er tett knyttet til det mennesket jeg er. Og boka ga meg nøkkelen til å gjøre noe med dette.

Boka tar ikke bare for seg hverdagsrydding, men den går også inn i sjelen min og renser opp og fjerner alt som ikke gjør livet mitt bra.

Gun-Helen Øye
Sosialantropolog/trendspotter
  • Del 1 og 2 forbereder deg mentalt. 
  •  Del 3 gir deg et komplett steg-for-steg ryddesystem med sjekklister. 
  •  Del 4 viser deg hvordan du kan leve et enklere liv med mer glede og mindre frustrasjon, og hvordan du unngår å falle tilbake til gamle rotesynder. 
  •  Del 5 inneholder en del enkle hverdagsvalg til å skape en bedre verden   slik at du kan være med på å utgjøre en forskjell. 

Rydde Yoga - hva i all verden?

Jeg anser meg selv som en ryddig person som liker å ha det pent rundt meg og ha oversikt. 
Trenger jeg da en bok om rydding, og hva i all verden har Yoga med rydding å gjøre?

Fra jeg åpnet Nina Wolthers bok ble jeg glad. Format, layout, farger, fonter, illustrasjoner, sitater, oppgaver, små historier - alt var med på å gi meg et førsteinntrykk av at denne boken er spesiell.

Boken ble for meg et kinderegg:

1. Bredere forståelse for hvordan rot påvirker oss mentalt
2. Tips og triks til hva konkret gjøre for å skape harmoni rundt deg, både mentalt og fysisk
3. Motivasjon til å ta tak i både egenutvikling OG rydding

Og Yoga? Ordet betyr forening leser jeg i boken og at yoga handler om å skape balanse i alle områder av livet og da blir det en selvfølge at hjemmet vårt påvirker.

Anbefaler boken Ryddeyoga både for deg som allerede liker å ha orden og system samt deg som trenger å få det!

Lene Fjellheim, coach, foredragsholder, fasilitator. 

[bot_catcher]